Anette Dieng
Tyvärr saknas information om denna upphovsperson (ex författare, översättare, illustratör, fotograf etc).
Är du Anette Dieng? Skicka in en presentationstext till oss om dig och ditt författarskap (eller motsvarande) så att vi kan fylla på den här sidan! Här hittar du instruktioner för hur du gör.
-
Handbok i naturlig biodling
- Förlag: Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Format: Danskt band
- Språk: Svenska
- Utgiven: 2019-01-25
- ISBN: 9789127161795
-
Tio grönsaker och en tryffel : Mat med vin från en svensk vingård i södra Frankrike
- Förlag: Prisma
- Format: Inbunden
- Språk: Svenska
- Utgiven: 1999-09-21
- ISBN: 9789151835228
-
Handbok i naturlig biodling
- Förlag: Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Format: Klotband
- Språk: Svenska
- Utgiven: 2016-03-07
- ISBN: 9789127142312
-
Året på Gastrologik
- Förlag: Roos & Tegner
- Format: Inbunden
- Språk: Svenska
- Utgiven: 2019-02-01
- ISBN: 9789188743282
-
Ekolådans Recept : 346 recept och 10 odlare från A till Ö
- Förlag: Infotain & Infobooks Sweden
- Format: Inbunden
- Språk: Svenska
- Utgiven: 2009-09-18
- ISBN: 9789170032813
-
Skörd : 41 grönsaker 810 recept från Ekolådan
- Förlag: Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Format: Inbunden
- Språk: Svenska
- Utgiven: 2017-03-27
- ISBN: 9789127151048
-
Middagskompassen : kokboken för dig, klimatet och planeten
- Förlag: Bonnier Fakta
- Format: Danskt band
- Språk: Svenska
- Utgiven: 2023-01-02
- ISBN: 9789178875504
-
Handbok i naturlig biodling
- Förlag: Natur & Kultur Digital
- Format: Ebok (PDF)
- Språk: Svenska
- Utgiven: 2019-01-25
- ISBN: 9789127161801