Margareta Garpendal
Tyvärr saknas information om denna upphovsperson (ex författare, översättare, illustratör, fotograf etc).
Är du Margareta Garpendal? Skicka in en presentationstext till oss om dig och ditt författarskap (eller motsvarande) så att vi kan fylla på den här sidan! Här hittar du instruktioner för hur du gör.
-
Matlagningslära - metodik och organisation
- Förlag: Liber
- Format: Häftad
- Språk: Svenska
- Utgiven: 1999-01-21
- ISBN: 9789147050109
-
Livsmedelskunskap
- Förlag: Liber
- Format: Häftad
- Språk: Svenska
- Utgiven: 1995-04-24
- ISBN: 9789163400544
-
Livsmedelskunskap
- Förlag: Liber
- Format: Häftad
- Språk: Svenska
- Utgiven: 1998-08-01
- ISBN: 9789147048960
-
Våra livsmedel från jord till bord Onlinebok Grupplicens 12 mån
- Förlag: Liber
- Format: Ebok (nedladdning & online)
- Språk: Svenska
- Utgiven: 2012-09-19
- ISBN: 9789147914258
-
Våra livsmedel från jord till bord Onlinebok (12 mån)
- Förlag: Liber
- Format: Ebok (nedladdning & online)
- Språk: Svenska
- Utgiven: 2012-09-19
- ISBN: 9789147911325
-
Våra livsmedel från jord till bord
- Förlag: Liber
- Format: Häftad
- Språk: Svenska
- Utgiven: 2009-07-13
- ISBN: 9789147081301