bleu, Le cordon
Tyvärr saknas information om denna upphovsperson (ex författare, översättare, illustratör, fotograf etc).
Är du bleu, Le cordon? Skicka in en presentationstext till oss om dig och ditt författarskap (eller motsvarande) så att vi kan fylla på den här sidan! Här hittar du instruktioner för hur du gör.
-
Gisslen Professional Cooking 6th Edition w/CD-ROM + Professional Cooking 6t
- Förlag: John Wiley & Sons
- Format: Häftad
- Språk: Engelska
- Utgiven: 2006-05-31
- ISBN: 9780470047132
-
Gisslen/Pro Baking 4th Edition College w/CD + Gisslen/Pro Baking 4th Editio
- Förlag: John Wiley & Sons
- Format: Inbunden
- Språk: Engelska
- Utgiven: 2006-04-30
- ISBN: 9780470072271
-
LeCordon Bleu/Wine Essentials and Dahmer/Restaurant Service Basics SET
- Förlag: John Wiley & Sons
- Format: Inbunden
- Språk: Engelska
- Utgiven: 2003-12-31
- ISBN: 9780471668862
-
Välj rätt vin till maten - och rätt mat till vinet
- Förlag: Optimal Förlag
- Format: Inbunden
- Språk: Svenska
- Utgiven: 2012-11-30
- ISBN: 9789172417342