Bo Friberg
Tyvärr saknas information om denna upphovsperson (ex författare, översättare, illustratör, fotograf etc).
Är du Bo Friberg? Skicka in en presentationstext till oss om dig och ditt författarskap (eller motsvarande) så att vi kan fylla på den här sidan! Här hittar du instruktioner för hur du gör.
-
The Professional Pastry Chef: Fundamentals of Baking and Pastry, 4th Editio
- Förlag: John Wiley & Sons
- Format: Inbunden
- Språk: Engelska
- Utgiven: 2002-11-30
- ISBN: 9780471359258
-
The Advanced Professional Pastry Chef
- Förlag: John Wiley & Sons
- Format: Inbunden
- Språk: Engelska
- Utgiven: 2003-07-31
- ISBN: 9780471359265
-
Friberg/Advanced Pastry Chef and Amendola/Understanding Baking, 3rd Edition
- Förlag: John Wiley & Sons
- Format: Inbunden
- Språk: Engelska
- Utgiven: 2003-03-31
- ISBN: 9780471432845
-
Friberg/Advanced Pastry Chef and Amendola/Baker's Manual, 5th Edition SET
- Förlag: John Wiley & Sons
- Format: Inbunden
- Språk: Engelska
- Utgiven: 2003-03-31
- ISBN: 9780471432838
-
Friberg/Professional Pastry Fourth Edition and Maclachlan/The making of a P
- Förlag: John Wiley & Sons
- Format: Inbunden
- Språk: Engelska
- Utgiven: 2004-06-30
- ISBN: 9780471462538
-
Friberg/Advanced Pastry Chef and MacLauchlan/Pastry Chef SET
- Förlag: John Wiley & Sons
- Format: Inbunden
- Språk: Engelska
- Utgiven: 2003-06-30
- ISBN: 9780471464044
-
Friberg/Professional Pastry Chef 4th Edition and Amendola Understanding Bak
- Förlag: John Wiley & Sons
- Format: Inbunden
- Språk: Engelska
- Utgiven: 2003-06-30
- ISBN: 9780471553748
-
Friberg/Professional Pastry Chef 4th Edition and Amendola/ Baker's Manual 5
- Förlag: John Wiley & Sons
- Format: Inbunden
- Språk: Engelska
- Utgiven: 2003-06-30
- ISBN: 9780471554073