Wayne Gisslen
Tyvärr saknas information om denna upphovsperson (ex författare, översättare, illustratör, fotograf etc).
Är du Wayne Gisslen? Skicka in en presentationstext till oss om dig och ditt författarskap (eller motsvarande) så att vi kan fylla på den här sidan! Här hittar du instruktioner för hur du gör.
-
Professional Cooking Canadian Chefs Version w/CD-ROM, Teacher's Manual, 5th
- Förlag: John Wiley & Sons
- Format: Häftad
- Språk: Engelska
- Utgiven: 2006-08-31
- ISBN: 9780470832059
-
Custom Edition of Professional Cooking for Canadian Chefs for Georgian Coll
- Förlag: John Wiley & Sons
- Format: Häftad
- Språk: Engelska
- Utgiven: 2011-02-28
- ISBN: 9780470834084
-
Essentials of Professional Cooking
- Förlag: John Wiley & Sons
- Format: Inbunden
- Språk: Engelska
- Utgiven: 2003-05-31
- ISBN: 9780471202028
-
Gisslen Professional Cooking 6th Edition w/CD-ROM + Professional Cooking 6t
- Förlag: John Wiley & Sons
- Format: Häftad
- Språk: Engelska
- Utgiven: 2006-05-31
- ISBN: 9780470047132
-
Professional Cooking for Canadian Chefs, Study Guide, 6th Edition
- Förlag: John Wiley & Sons
- Format: Häftad
- Språk: Engelska
- Utgiven: 2006-08-31
- ISBN: 9780470041710
-
Essentials of Professional Cooking, Student Workbook
- Förlag: John Wiley & Sons
- Format: Häftad
- Språk: Engelska
- Utgiven: 2003-04-30
- ISBN: 9780471309710
-
Professional Baking, Trade Version, 4th Edition
- Förlag: John Wiley & Sons
- Format: Inbunden
- Språk: Engelska
- Utgiven: 2004-04-30
- ISBN: 9780471464266
-
Professional Baking, College Version w/CD-ROM, 4th Edition
- Förlag: John Wiley & Sons
- Format: Inbunden
- Språk: Engelska
- Utgiven: 2004-04-30
- ISBN: 9780471464273
-
Professional Baking, College Version, Study Guide, 3rd Edition
- Förlag: John Wiley & Sons
- Format: Häftad
- Språk: Engelska
- Utgiven: 2004-04-30
- ISBN: 9780471477778
-
Professional Baking, Student Workbook, 4th Edition
- Förlag: John Wiley & Sons
- Format: Häftad
- Språk: Engelska
- Utgiven: 2004-05-31
- ISBN: 9780471477815
-
Gisslen/Pro Baking 4th Edition College w/CD + Gisslen/Pro Baking 4th Editio
- Förlag: John Wiley & Sons
- Format: Inbunden
- Språk: Engelska
- Utgiven: 2006-04-30
- ISBN: 9780470072271
-
Professional Cooking, Study Guide, 6th Edition
- Förlag: John Wiley & Sons
- Format: Häftad
- Språk: Engelska
- Utgiven: 2006-04-30
- ISBN: 9780471663751
-
Professional Cooking, College Version with CD-ROM, 6th Edition
- Förlag: John Wiley & Sons
- Format: Inbunden
- Språk: Engelska
- Utgiven: 2006-04-30
- ISBN: 9780471663744
-
Professional Cooking, Trade Version, 6th Edition
- Förlag: John Wiley & Sons
- Format: Inbunden
- Språk: Engelska
- Utgiven: 2006-04-30
- ISBN: 9780471663768
-
Professional Baking, College Version with CD-ROM, 5th Edition
- Förlag: John Wiley & Sons
- Format: Inbunden
- Språk: Engelska
- Utgiven: 2008-03-31
- ISBN: 9780471783480
-
Study Guide to Accompany Professional Baking, 5th Edition
- Förlag: John Wiley & Sons
- Format: Häftad
- Språk: Engelska
- Utgiven: 2008-03-31
- ISBN: 9780471783503
-
Professional Baking , 5th Edition, Trade Version
- Förlag: John Wiley & Sons
- Format: Inbunden
- Språk: Engelska
- Utgiven: 2008-03-31
- ISBN: 9780471783497
-
Advanced Professional Cooking, College Edition
- Förlag: John Wiley & Sons
- Format: Inbunden
- Språk: Engelska
- Utgiven: 1992-07-31
- ISBN: 9780471836834
-
Professional Cooking, College Version, 7th Edition
- Förlag: John Wiley & Sons
- Format: Inbunden
- Språk: Engelska
- Utgiven: 2010-01-31
- ISBN: 9780470197523
-
Professional Garde Manger: A Comprehensive Guide to Cold Food Preparation
- Förlag: John Wiley & Sons
- Format: Inbunden
- Språk: Engelska
- Utgiven: 2010-03-31
- ISBN: 9780470179963
-
Study Guide to Accompany Professional Cooking, 7th Edition
- Förlag: John Wiley & Sons
- Format: Häftad
- Språk: Engelska
- Utgiven: 2010-04-30
- ISBN: 9780470197516
-
Professional Cooking, Trade Version, 7th Edition
- Förlag: John Wiley & Sons
- Format: Inbunden
- Språk: Engelska
- Utgiven: 2010-01-31
- ISBN: 9780470197530
-
Professional Cooking for Canadian Chefs, 6th Edition Set
- Förlag: John Wiley & Sons
- Format: Inbunden
- Språk: Engelska
- Utgiven: 2008-02-29
- ISBN: 9780470241530
-
Professional Garde Manger: A Comprehensive Guide to Cold Food Preparation,
- Förlag: John Wiley & Sons
- Format: Häftad
- Språk: Engelska
- Utgiven: 2010-04-30
- ISBN: 9780470284735
-
Set: Professional Cooking for Canadian Chefs 6th Edition with Canadian Stud
- Förlag: John Wiley & Sons
- Format: Inbunden
- Språk: Engelska
- Utgiven: 2008-03-31
- ISBN: 9780470258903
-
Professional Baking Method Cards (Package of Four Cards)
- Förlag: John Wiley & Sons
- Format: BZ
- Språk: Engelska
- Utgiven: 2008-03-31
- ISBN: 9780470313879
-
Professional Baking, with Method Cards , 5th Edition
- Förlag: John Wiley & Sons
- Format: Inbunden
- Språk: Engelska
- Utgiven: 2008-03-31
- ISBN: 9780470316528
-
Professional Cooking 6th Edition College Version CD-ROM with Student Study
- Förlag: John Wiley & Sons
- Format: Inbunden
- Språk: Engelska
- Utgiven: 2008-09-30
- ISBN: 9780470449844
-
Professional Baking 5th Edition College Version w/CD-ROM with Study Guide M
- Förlag: John Wiley & Sons
- Format: Inbunden
- Språk: Engelska
- Utgiven: 2008-12-31
- ISBN: 9780470486375
-
Professional Cooking, 8th Edition
- Förlag: John Wiley & Sons
- Format: Häftad
- Språk: Engelska
- Utgiven: 2014-06-30
- ISBN: 9781118636725
-
Professional Cooking, Study Guide, 8th Edition
- Förlag: John Wiley & Sons
- Format: Häftad
- Språk: Engelska
- Utgiven: 2014-08-31
- ISBN: 9781118636756
-
Essentials of Professional Cooking, 2nd Edition
- Förlag: John Wiley & Sons
- Format: Häftad
- Språk: Engelska
- Utgiven: 2015-05-31
- ISBN: 9781118998700
-
Professional Baking, 6th Edition
- Förlag: John Wiley & Sons
- Format: Häftad
- Språk: Engelska
- Utgiven: 2012-06-30
- ISBN: 9781118083741
-
Professional Baking, Study Guide , 6th Edition, College Version
- Förlag: John Wiley & Sons
- Format: Häftad
- Språk: Engelska
- Utgiven: 2012-02-29
- ISBN: 9781118158333