Linds kök : en annorlunda smakupplevelse
Författare | |
---|---|
Medverkande | |
Förlag | Linds Kök |
Genre | Mat och dryck |
Format | Inbunden |
Språk | Svenska |
Antal sidor | 40 |
Vikt | 410 gr |
Utgiven | 2007-02-16 |
SAB | Qcaa |
ISBN | 9789529213559 |
Linds Kök, Finlands första växthus-restaurang öppnades 2005 av Maria Berg. Hennes maträtter har lockat matgäster från när och fjärran. För innovativa smakkombinationer, nya smakupplevelser och förmågan att använda traktens egna råvaror har Maria premierats med finlandssvenska matkulturstipendiet 2006 av Finlandssvenska Marthaförbundet.
Nu har du chansen att själv bekanta dig med Marias egna matrecept!
Eftersom Maria är växthus odlare och bor i tomatriket Närpes, som är centrum för tomatodlingen i Finland kändes det naturligt för henne att ta fram rätter som till stor del är baserade på traktens egna råvaror.
Boken innehåller allt från förrätter till huvudrätter och desserter.
Varför inte kombinera jordgubbar med vitlök till förrätt, cappuccino varmrökt lax med tutti frutti sås till huvudrätt och avsluta middagen med tomatglass serverad med gurklikörsås. En ljuvligt annorlunda smakupplevelse!
Nu har du chansen att själv bekanta dig med Marias egna matrecept!
Eftersom Maria är växthus odlare och bor i tomatriket Närpes, som är centrum för tomatodlingen i Finland kändes det naturligt för henne att ta fram rätter som till stor del är baserade på traktens egna råvaror.
Boken innehåller allt från förrätter till huvudrätter och desserter.
Varför inte kombinera jordgubbar med vitlök till förrätt, cappuccino varmrökt lax med tutti frutti sås till huvudrätt och avsluta middagen med tomatglass serverad med gurklikörsås. En ljuvligt annorlunda smakupplevelse!