En råvara: Ingefära
Författare | |
---|---|
Medverkande | |
Förlag | AKT Förlag AB |
Genre | Mat och dryck |
Format | Häftad |
Språk | Svenska |
Antal sidor | 24 |
Vikt | 58 gr |
Utgiven | 2025-04-07 |
SAB | Qca |
ISBN | 9789198974744 |
En råvara, Ingefära av Susanne Jonsson
Akt Förlag satsar på ny matserie, En råvara, med kockar och matkunniga.
Med En råvara Ingefära av Susanne Jonsson vill Akt Förlag komplettera de fina omfångsrika kokböckerna med det mindre formatet. Mathäften som du lätt kan plocka fram i vardagen, packa med till landet eller ge i stället för den traditionella vinflaskan när du ska bort på middag – helt enkelt den perfekta presenten.
Varje mathäfte innehåller en personlig text och 10 recept av vald råvara, och är försedd med klamrar som också gör dem lätta att samla i en pärm till den egna receptsamlingen.
I första utgivningen av serien, En råvara, ingår: Ingefära, Kapris, Lamm, Lök och Smör.
Susanne Jonsson (f. 1974), är en uppskattad TV-kock med fil. magister i Gastronomi från Umeå universitet. Uppväxt i Gällivare i en samisk/svensk familj. Älskar utematlagning, driver bloggen Susannes skafferi, kör husbilen Hjördis och sänder norrländsk slow-TV.
"Nya tidens kokböcker"
Jan Ekholm, SvD Mat&dryck