En till kokbok för stekhäll
Författare | |
---|---|
Medverkande | |
Förlag | Aptit förlag |
Genre | Mat och dryck |
Format | Inbunden |
Språk | Svenska |
Antal sidor | 145 |
Vikt | 641 gr |
Utgiven | 2024-05-24 |
SAB | Qca |
ISBN | 9789198690514 |
Uppföljaren till succén Kokbok för stekhäll är här!
Det är ingen slump att stekhällen används över hela världen och i vitt skilda matkulturer. Storleken, de olika värmezonerna och den lätt skålade formen gör den till det mest mångsidiga matlagningsredskap som finns.
Efter den prisbelönta Kokbok för stekhäll kommer äntligen En till kokbok för stekhäll. Här ligger fokus på festliga tilltugg och snabbare vardagsrätter – recept skapade för att utnyttja stekhällens fördelar till fullo.
Boken erbjuder också en guide till redskap och tillbehör, menyplaneringar och massor av råd som gör dig till en bättre stekare.
Observera att boken är trådbunden med öppen rygg. Detta för att enkelt ligga uppslagen när man läser recepten.
Om författarna
Oskar Ekman är frilansskribent med fokus på mat och kultur. Han har fortbildat sig i matkemi vid Lunds tekniska högskola samt studerat Vin- och dryckeskunskap vid Grythyttan. Oskar driver Sveriges största sajt för matlagning på stekhäll (stekman.se) och har grundat facebookgruppen Mat på stekhäll & muurikka med omkring 55 000 medlemmar. Sara Hallonsten är redaktör och hängiven hemmakock. Hon är också ansvarig för bokens redigering och formgivning.
Det är ingen slump att stekhällen används över hela världen och i vitt skilda matkulturer. Storleken, de olika värmezonerna och den lätt skålade formen gör den till det mest mångsidiga matlagningsredskap som finns.
Efter den prisbelönta Kokbok för stekhäll kommer äntligen En till kokbok för stekhäll. Här ligger fokus på festliga tilltugg och snabbare vardagsrätter – recept skapade för att utnyttja stekhällens fördelar till fullo.
Boken erbjuder också en guide till redskap och tillbehör, menyplaneringar och massor av råd som gör dig till en bättre stekare.
Observera att boken är trådbunden med öppen rygg. Detta för att enkelt ligga uppslagen när man läser recepten.
Om författarna
Oskar Ekman är frilansskribent med fokus på mat och kultur. Han har fortbildat sig i matkemi vid Lunds tekniska högskola samt studerat Vin- och dryckeskunskap vid Grythyttan. Oskar driver Sveriges största sajt för matlagning på stekhäll (stekman.se) och har grundat facebookgruppen Mat på stekhäll & muurikka med omkring 55 000 medlemmar. Sara Hallonsten är redaktör och hängiven hemmakock. Hon är också ansvarig för bokens redigering och formgivning.