Sockerfri Fastfood - det enkla och sockersanerade köket

Sockerfri Fastfood - det enkla och sockersanerade köket
Författare
Förlag Ågrenshuset förlag AB
GenreMat och dryck
FormatSpiralbunden
SpråkSvenska
Antal sidor155
Vikt500 gr
Utgiven2020-01-01
SABQcaa
ISBN 9789198629200
Köp på AdlibrisKöp på BokusKöp på BookOutletSök på Bokbörsen
Det är inte så svårt som man inbillar sig att sockersanera och laga nyttig mat. Det vill vi helt enkelt bevisa. De möttes på Facebook med samma passion: att dela med sig av det de kan och har lärt sig av det hälsosamma liv de valt att leva. De har båda ett förflutet i restaurangbranschen och nu delar de med sig av sin kunskap i praktisk handling. Lissla Hallin är kostrådgivare och livsstilsdesigner. För Camilla Hiller är detta hennes andra kokbok. Boken innehåller QR-koder som du kan skanna och få extra material via video.