Vegansk bakning : en empirisk studie i vegansk bakning 2010-2020
Författare | |
---|---|
Förlag | Praefekt Omnimedia |
Genre | Mat och dryck |
Format | Klotband |
Språk | Svenska |
Antal sidor | 448 |
Vikt | 1297 gr |
Utgiven | 2020-08-19 |
SAB | Qcabc |
ISBN | 9789198367232 |
Nu är den här, 448s omfattande boken Vegansk Bakning med över 300 recept av Karolina Tegelaar.
Utan tvekan den mest ambitiösa boken om vegansk bakning, vackert utformad och inbunden.
Detta är resultatet av systematiskt och outtröttligt arbete att inte ge upp eller nöja sig, att kompromisslöst skapa perfekta recept.
Köper du denna bok får du inte bara 448 sidor inspiration och bakglädje du får en bok som går igenom allt du kan tänkas behöva veta för att själv utveckla recept och kemin bakom. Den perfekta gåvan till nästa generation receptkreatörer, att se de klassiska recepten omvandlade helt fria från ägg, mjölk och andra animalier. Detta är redan en klassiker, redo att forma framtidens bakning på samma sätt som Cajsa Warg och 7 sorters kakor.