Gastronaut. Den råa maten

Gastronaut. Den råa maten
Serie Gastronaut (1)
Förlag Bokförlaget Parasoll
GenreMat och dryck
FormatBF
SpråkSvenska
Antal sidor157
Vikt780 gr
Utgiven2022-05-09
SABQca(p)
ISBN 9789198300437
Gastronaut är ett bookazine för dig som brinner lite extra för mat och dryck och vill göra smakliga upptäcktsfärder i tid, rum och tanke. Vi ger oss ut i ett universum där det finns mycket att upptäcka. I Gastronaut kan kan läsa längre porträtt av råvaruproducenter, mathantverkare, vinmakare, kockar och restauratörer. Här möter du mat och dryck på många olika vis. Vi berättar om trender, historia, forskning, nyheter och personliga upplevelser. Vi tar upp prylar, kryddor, nyheter och råvaror, och recenserar allt från gourmetkrogar till burgarhak. Gastronauts testpanel tar fram de bästa råvarorna och vimlar det av recept lätta och svårare, men alltid spännande. Vi ser förstås drycken som en del av måltidsupplevelsen, så alla recept har en egen dryckesrekommendation. En stor del av varje nummer upptas av ett tema. I det andra magasinet fokuserar vi på den råa maten och alla dess nyanser.