Gastronaut. Det aromatiska numret
Serie | Gastronaut (2) |
---|---|
Förlag | Bokförlaget Parasoll |
Genre | Mat och dryck |
Format | BF |
Språk | Svenska |
Vikt | 800 gr |
Utgiven | 2022-01-25 |
SAB | Qca(p) |
ISBN | 9789198300420 |
Gastronaut är ett bookazine för dig som brinner lite extra för mat och dryck och vill göra smakliga upptäcktsfärder i tid, rum och tanke. Vi ger oss ut i ett universum där det finns mycket att upptäcka. I Gastronaut kan kan läsa längre porträtt av råvaruproducenter, mathantverkare, vinmakare, kockar och restauratörer. Här möter du mat och dryck på många olika vis. Vi berättar om trender, historia, forskning, nyheter och personliga upplevelser. Vi tar upp prylar, kryddor, nyheter och råvaror, och recenserar allt från gourmetkrogar till burgarhak. Gastronauts testpanel tar fram de bästa råvarorna och vimlar det av recept lätta och svårare, men alltid spännande. Vi ser förstås drycken som en del av måltidsupplevelsen, så alla recept har en egen dryckesrekommendation.
En stor del av varje nummer upptas av ett tema. I första magasinet fokuserar vi extra på doftsinnet, som ofta förbisetts. Kanske för att det är svårmätbart. Kanske för att intrycken är så många och så rika att det är svårt att sortera dem. Eller möjligen för att de förflyktigas så lätt. För med på en upptäcktsfärd där vi upptäcker aromernas fantastiska värld.