Handbok för den kräsne konsumenten
Författare | |
---|---|
Medverkande | |
Förlag | FredsbaskerFörlaget |
Genre | Mat och dryck |
Format | Häftad |
Språk | Svenska |
Antal sidor | 52 |
Vikt | 82 gr |
Utgiven | 2016-11-25 |
SAB | Qca |
ISBN | 9789198212563 |
Handbok för den Kräsne Konsumenten handlar om alla tveksamma tillsatser i mat och de problem många forskare misstänker att dessa kan orsaka hos oss människor. Visste Du att allergier, astma, tarmstörningar, cancer, depressioner, aggressioner, m.m. kan i vissa fall förekomma bara för att vi äter fel. Aspartam, natriumglutamat, sojalecitin och modifierad stärkelse är några av de tillsatser som vi själva måste hålla koll på. Visste du förresten att glutamaterna förmodligen är orsak till mer än hälften av alla migränanfall i vårt land, att aspartam misstänks orsaka minskad seretoninproduktion och där med kan ge svåra depressioner och att när man tillverkar sojalecitin används extrationsbensinet Hexan. Denna bok har redan förändrat många människors liv. Vill du själv få ett friskare liv? Beställ till både dig själv och dina vänner.