Chili 222 sorter att odla och äta

Chili 222 sorter att odla och äta
Författare
Medverkande
Förlag Robild Reportage
GenreTrädgård
FormatInbunden
SpråkSvenska
Antal sidor240
Vikt1050 gr
Utgiven2020-11-20
SABQe
ISBN 9789198086959
Köp på AdlibrisKöp på BokusKöp på BookOutletSök på Bokbörsen
I hetaste laget. Har du också upplevt en chili-high, en känsla av att vilja äta mer chili, odla mer och lära dig mer? Då har du hittat rätt! Eva Robild och Kerstin Rosengren är två hängivna chiliodlare som lär dig grunderna i chiliodling i nordiskt klimat, från sådden under vinterhalvåret till flytten ut och sommarens skötsel och skörd. Här presenteras utförligt 222 sorter med odlingstips, bild och styrkenivå. Du hittar de milda snacks-chilisarna, sorter med citrussmak eller rökiga toner och förstås världens allra hetaste. Du får också tips på hur du tar hand om och förvarar chilin efter skörd samt recept på heta såser och goda maträtter. Chili är vackert, gott, trendigt och roligt att odla - nu är det bara att sätta igång.