Kryddor från Rosengård sötsaker

Kryddor från Rosengård sötsaker
Författare
Förlag Xenofilia
GenreMat och dryck
FormatInbunden
SpråkSvenska
Antal sidor104
Vikt0
Utgiven2012-02-27
ISBN 9789197852531
Köp på AdlibrisKöp på BokusKöp på BookOutletSök på Bokbörsen
Efter succén med kokboken och TV4-serien Kryddor från Rosengård, där boende i Rosengård lagade mat, är det nu dags för uppföljaren. ? Vad kan vara mer passande än med en dessertbok efter att vi har lagat så mycket mat, säger författaren Lena Friblick. Efter att TV-serien i Nyhetsmorgon i TV4 och den första kokboken har de medverkande arbetat som föreläsare och inspiratörer. De har också lett populära matlagningskurser och ordnat kryddvandringar i Rosengård. ? Vi kunde aldrig ana vilket intresse som fanns för vår mat, säger Ghenwa Nahim som är en av de medverkande i boken och som nu också är författare. I Kryddor från Rosengård sötsaker möter du åter igen de medverkande från TV-serien. Fotografen Jens Nordström ger dig vackra bilder på både mat och människor. I boken lär du dig att göra egen baklava, den klassika libanesiska efterrätten atayef, bolivianska kakor och läckert afrikanskt fredagsmys!