Älg ...och annat gott från de djupa skogarna
Författare | |
---|---|
Förlag | Bokförlaget SKARP |
Genre | Mat och dryck |
Format | Inbunden |
Språk | Svenska |
Antal sidor | 104 |
Vikt | 440 gr |
Utgiven | 2009-09-15 |
SAB | Qcaa |
ISBN | 9789197638432 |
Det här är en fortsättning på den populära och kritikerrosade kokboken "Älgrätter ...från då till nu" som kom ut hösten 2008.
Författaren Christina Svensson har fått ta del av många, fina recept ssedan hennes första älgkokbok kom ut. Faktiskt så många att det blev en till.
Även den här gången handlar det mycket om traditionella recept som hon har vidareutvedcklat och moderniserat. Men helt nya recept förekommer också.
Naturliga inslag i en bok om "mat från de djupa skogarna" är förstås svamp och bröd. Perfekt till älg!
Detta är Christina Svenssons tredje kokbok på tre år.