Livsmedelshygien

Livsmedelshygien
Författare
Medverkande
Förlag Gästakademien / UHR
GenreTeknik
FormatDanskt band
SpråkSvenska
Antal sidor116
Vikt372 gr
Utgiven2015-05-18
SABVnb
ISBN 9789197604697
Köp på AdlibrisKöp på BokusKöp på BookOutletSök på Bokbörsen
Detta är en bok för dig som är på väg ut i livsmedelsindustrin eller i restaurangbranschen och där kommer att ha ansvaret för att livsmedelsprodukter och restaurangmat är hanterad på ett klokt och ansvarsfullt sätt. Målet ned ämnet Livsmedelshygien är att skapa bättre och säkrare arbetsplatser. Boken innehåller förutom en tydlig redogörelse för olika mikroorganismer, smittvägar och tydliga anvisningar om hygien även Livsmedelslagstiftningen, HACCP och exempel på faroanalys. Kort sagt, denna bok om Livsmedelshygien är ett mycket bra redskap i arbetet att skapa en säker livsmedelsproduktion.