Mat och prat i Värmland
Författare | |
---|---|
Medverkande | |
Förlag | Votum & Gullers Förlag |
Genre | Mat och dryck |
Format | Klotband |
Språk | Svenska |
Antal sidor | 153 |
Vikt | 780 gr |
Utgiven | 2017-11-14 |
SAB | Qca |
ISBN | 9789188435330 |
Di måste ju få smake på maten också
Mat och prat är ett samarbete mellan de tre kockarna Håkan, Jan och Peter och Konsum Värmland som pågick under drygt tre år från 2012 och framåt. Detta resulterade i 19 000 smaktallrikar - och lika många matpratstunder.
Minst 20 000 receptblad delades ut till kunder i butikerna i samband med demonstrationerna. Och här handlar det inte om några vanliga butiksdemonstration. Det skapades ett helt nytt koncept för butiksdemonstrationer där inte mindre än tre kockar, med kockmössor, förkläden och hela baletten, fanns på plats för att möta både kunder och medarbetare. För att prata mat, laga mat och bjuda på mat.
Målsättningen var att inspirera kunderna att laga mat från grunden, främst på lokala produkter, och upptäcka det enkla med att laga mat med bra råvaror. Men också att lyfta den svenska traditionella matlagningen med influenser från hela världen.
Nu finns alla recepten samlade i en och samma bok, och lite prat och inspiration finns självklart med.
Varsågod! Låt det väl smaka!
Mat och prat är ett samarbete mellan de tre kockarna Håkan, Jan och Peter och Konsum Värmland som pågick under drygt tre år från 2012 och framåt. Detta resulterade i 19 000 smaktallrikar - och lika många matpratstunder.
Minst 20 000 receptblad delades ut till kunder i butikerna i samband med demonstrationerna. Och här handlar det inte om några vanliga butiksdemonstration. Det skapades ett helt nytt koncept för butiksdemonstrationer där inte mindre än tre kockar, med kockmössor, förkläden och hela baletten, fanns på plats för att möta både kunder och medarbetare. För att prata mat, laga mat och bjuda på mat.
Målsättningen var att inspirera kunderna att laga mat från grunden, främst på lokala produkter, och upptäcka det enkla med att laga mat med bra råvaror. Men också att lyfta den svenska traditionella matlagningen med influenser från hela världen.
Nu finns alla recepten samlade i en och samma bok, och lite prat och inspiration finns självklart med.
Varsågod! Låt det väl smaka!