Pizza & Pasta : traditionella och moderna recept från det italienska köket
Författare | |
---|---|
Medverkande | |
Förlag | Tukan Förlag |
Genre | Mat och dryck |
Format | Inbunden |
Språk | Svenska |
Antal sidor | 92 |
Vikt | 636 gr |
Utgiven | 2016-04-05 |
SAB | Qca |
ISBN | 9789188219152 |
Här är en hel bok bara tillägnad pasta och pizza från välkända, traditionella recept till mer moderna varianter.
Italiensk mat har erövrat världen och inga rätter är mer populära än pizza och pasta. Denna bok innehåller både klassiska recept och några nya idéer för dessa ständiga favoriter. Här finns också några andra italienska hörnpelare såsom olika sorters bröd, risotto, polenta och gnocchi. Några av dessa är kanske inte så välbekanta, men de är förvånansvärt lättlagade och inte minst välsmakande.
Pizza & pasta ger också en fascinerande inblick i den kulinariska historia och geografi som gör Italiens mat så unik och speciell.
Det är så här italiensk mat ska smaka!
Italiensk mat har erövrat världen och inga rätter är mer populära än pizza och pasta. Denna bok innehåller både klassiska recept och några nya idéer för dessa ständiga favoriter. Här finns också några andra italienska hörnpelare såsom olika sorters bröd, risotto, polenta och gnocchi. Några av dessa är kanske inte så välbekanta, men de är förvånansvärt lättlagade och inte minst välsmakande.
Pizza & pasta ger också en fascinerande inblick i den kulinariska historia och geografi som gör Italiens mat så unik och speciell.
Det är så här italiensk mat ska smaka!