Kockens hemligheter

Kockens hemligheter
Författare
Medverkande
Förlag Nicotext
GenreMat och dryck
FormatInbunden
SpråkSvenska
Antal sidor141
Vikt170 gr
Utgiven2014-08-12
SABQcaa
ISBN 9789187397127
Köp på AdlibrisKöp på BokusKöp på BookOutletSök på Bokbörsen

Hur många gånger har vi inte frågat oss själva hur proffsen gör för att få till en sådan blank, fin sås? Hur de gör för att moset ska bli så fluffigt? Stekytan så knaprig? Pajen så gudomlig? Svaret är enkelt: det är kockhemligheter.

I denna praktiska bok får du lära dig en mängd matlagningshemligheter som du kan ha användning för när du själv lagar mat.

Ta del av en erfaren kocks hemligaste trick och lär dig hur du utvecklar dina kökskunskaper, framhäver dina råvaror och hur du tillagar den perfekta steken. Att ha Kockens Hemligheter i köket är som att ha en alldeles egen Leif Mannerström i skafferiet! Fast disken får du fortfarande fixa själv.

Kockens hemligheter i media:
"Koncis samling smarta kocktips (...) Trots dess litenhet lär man sig en hel del matnyttigt."
Petter Lobraten, Ålandstidningen, 23 september 2014