Nu bryter vi för lunch : Samanthas filmmat
Författare | |
---|---|
Medverkande | |
Förlag | Votum & Gullers Förlag |
Genre | Mat och dryck |
Format | Klotband |
Språk | Svenska |
Antal sidor | 204 |
Vikt | 1290 gr |
Utgiven | 2013-11-19 |
SAB | Qcaa |
ISBN | 9789187283185 |
Michael Persbrandt har gjort det, Pernilla August och Stellan Skarsgård likaså, alla har de njutit av filmkocken Samantha Larsens mat. Samantha har, med över 50 långfilmsproduktioner bakom sig, gjort succé bland landets skådespelare, regissörer, ljudtekniker och fotografer. Samantha lagar maten har blivit ett starkt förhandlingsargument vid anställning av skådespelare och filmteam. Här delar filmsveriges älsklingskock med sig av sina recept. Med upplägg som en filminspelning på åtta veckor, varvas Samanthas vackra sallader, bröd och rätter med bilder och anekdoter från filmens fascinerande värld. Här finns måndagens spännande kycklingrätter, torsdagens värmande soppor och naturligtvis det uppskattade fredagsfikat. Vi får också ta del av våra mest folkkära skådespelares matminnen och tips i köket. Vad får Stellan Skarsgård att äta i Hollywood? Varsågod, kliv in bakom kulisserna för Samanthas filmmat.