Chokladbakverk utan ägg och mjölk
Serie | Bakverk utan ägg och mjölk |
---|---|
Författare | |
Medverkande | |
Förlag | Kakafoni |
Genre | Mat och dryck |
Format | Boardbook |
Språk | Svenska |
Antal sidor | 80 |
Vikt | 92 gr |
Utgiven | 2012-09-25 |
ISBN | 9789186887117 |
Unik kakbok innehållande över 50 recept helt utan ägg och mjölkprodukter. Bakverk som kladdkakor, tårtor, muffins, pajer, cheesecakes, vetebröd m.m. fyller boken. Kakorna är inga torra kopior, de är saftiga och luftiga. Författaren strävar inte endast att efterlikna utan överträffa de klassiska bakverken.
Recepten är framtagna med en forskares metodiska disciplin, men är samtidigt enkla med naturliga ingredienser som finns tillgängliga i dagligvaruhandeln.
Detta är sjätte delen i en omfattande serie med kakböcker utan ägg och mjölk. Passa på att vara med från första början, kakrevolutionen börjar nu.