Stora boken om desserter och bakverk

Stora boken om desserter och bakverk
Författare
Medverkande
Förlag Safir Förlag
GenreMat och dryck
FormatKartonnage
SpråkSvenska
Antal sidor157
Vikt862 gr
Utgiven2011-03-30
SABQcaam
ISBN 9789186689032
Köp på AdlibrisKöp på BokusKöp på BookOutletSök på Bokbörsen
I ett stort praktverk har konditorn och kokboksförfattaren Claes Karlsson samlat sina bästa recept på godsaker som passar både till en enkel fikastund och som avrundning på en middagsbjudning. De cirka 70 recepten är enkla att följa. Missa inte den krämiga kladdkakan med mjölkchoklad som slår alla tidigare kladdkakor. Andra blivande favoriter är kanske glasspinnen med nougat, kanelvåfflorna eller den gudomliga marängtårtan med vit choklad. I avsnittet om tillbehör får vi tips på till exempel kolasåsen som blir pricken över i:et på det mesta. Detta är Claes Karlssons 10:e kokbok. Han har tidigare skrivit bl.a. Kladdiga kakor, Julbak, Sockerkakor, Mer än bara äppelkaka samt nyligen prisbelönta Smoothies. Fotografen Pepe Nilsson är en av Sveriges bästa matfotografer. Han medverkar regelbundet i matmagasin och kokböcker och har vunnit fotopris i World Gourmand Cookbook Awards. Boken säljs via Stevali: info@stevali.se Ej returrätt.