Mest grönt & konsten att koka bläckfisk

Mest grönt & konsten att koka bläckfisk
Författare
Medverkande
Förlag Nygren & Nygren
GenreMat och dryck
FormatInbunden
SpråkSvenska
Antal sidor262
Vikt1300 gr
Utgiven2015-09-17
SABQcaa
ISBN 9789186623579
Köp på AdlibrisKöp på BokusKöp på BookOutletSök på Bokbörsen
Mest grönt & konsten att koka bläckfisk är en vacker och passionerad bok där författaren Peter Norman samlat recept från bl.a Sverige, Mellanöstern, Asien, Japan, Peru och Mexiko där han själv bor. Med fantastiska miljöfotografier får du möta Peters vänner världen över, besöka odlingar och se gator, trädgårdar och skogar. Maten dignar av örter, chili, tryffel, svamp och allt är naturligt och enkelt. Kött, kyckling, fisk och skaldjur används som komplement till det vegetariska men ett helt kapitel handlar om konsten att koka en riktigt god bläckfisk.