Markus kokbok : plockmat, vardagslyx, söndagsmiddag, desserter

Markus kokbok : plockmat, vardagslyx, söndagsmiddag, desserter
Författare
Medverkande
Förlag Nygren & Nygren
GenreMat och dryck
FormatFlexband
SpråkSvenska
Antal sidor258
Vikt1002 gr
Utgiven2014-03-21
SABQcaa
ISBN 9789186623449
Köp på AdlibrisKöp på BokusKöp på BookOutletSök på Bokbörsen
Mat på Markus Aujalays vis kan vara elegant och festligt eller rustik vardagsmat; en snabbt ihopsvängd middag mitt i veckan eller ett doftande långkok. Den gemensamma nämnaren är känslan för goda råvaror och lockande smaker. I Markus kokbok har den kände kocken samlat ett hundratal av sina favoritrecept för alla tillfällen från brunch till nattamat, salt och sött och allt däremellan. Markus Aujalay är välkänd kock och tv-personlighet, som både ger lättlagade middagstips i Nyhetsmorgon och är en av domarna i Sveriges mästerkock. I bagaget har han bland annat titeln Årets Kock 2004. Nu driver han egna restaurangen Winterviken i Stockholm och Fjällpuben i Åre.