Sveriges godaste mat : recept för alla tillfällen av vinnarna från Årets Kock
Författare | |
---|---|
Medverkande | |
Förlag | Nygren & Nygren |
Genre | Mat och dryck |
Format | Inbunden |
Språk | Svenska |
Antal sidor | 280 |
Vikt | 1414 gr |
Utgiven | 2012-08-03 |
SAB | Qcaa |
ISBN | 9789186623234 |
I Sveriges godaste mat delar Årets kock-vinnarna med sig av sina recept, anpassade så att de ska fungera i ett vanligt kök. Det är avancerade skapelser för den som vill imponera med en lyxig middag för finsmakare, rustika söndagsmiddagar, som hela familjen kommer att gilla, och mat som ger vardagen guldkant. Kockarnas smarta tips kommer att vara till glädje i din vardagsmatlagning.
Föreningen Årets kock firar 30 års-jubileum 2013. Tävlingen för professionella matlagare löper parallellt med utvecklingen av Sverige till ett matland med gastronomi i framkant. Här i boken möter du kockarna som vann och som har fortsatt att vara viktiga pådrivare för goda råvaror och för ny svensk matlagning med impulser från omvärlden.