Tal om läckerheter
Serie | SOLMED |
---|---|
Författare | |
Medverkande | |
Förlag | Kungl. Skogs- och Lantbruksakademien |
Genre | Mat och dryck |
Format | Inbunden |
Språk | Svenska |
Antal sidor | 576 |
Vikt | 2048 gr |
Utgiven | 2015-01-12 |
SAB | Qca:k |
ISBN | 9789186573515 |
I Tal om läckerheter får läsaren inblick i både svältkost, där allt togs till vara, och den lyxigaste och mest kräsna gourmetmat för överklassen. I boken beskrivs även hur man anrättat olika vilda djur, där vissa arter sedan utrotats.
För första gången återutgivs här verket i sin helhet. Det har även försetts med ett rikhaltigt bildmaterial med illustrationer från denna tid. För att underlätta för läsaren och öka förståelsen har boken kompletterats med fylliga sakregister och förklaringar.
För första gången återutgivs här verket i sin helhet. Det har även försetts med ett rikhaltigt bildmaterial med illustrationer från denna tid. För att underlätta för läsaren och öka förståelsen har boken kompletterats med fylliga sakregister och förklaringar.