Choklad: kunskap ger mersmak
Författare | |
---|---|
Förlag | Grenadine |
Genre | Mat och dryck |
Format | Inbunden |
Språk | Svenska |
Antal sidor | 94 |
Vikt | 505 gr |
Utgiven | 2010-10-11 |
SAB | Pmbbb |
ISBN | 9789186287078 |
Det här är boken för den riktiga chokladälskaren! Här får du de läckraste bilderna, de godaste recepten, och dessutom allt du någonsin velat veta om denna omåttligt populära godsak vad gäller historia, tillverkning, kuriosa och roliga fakta. Örjan Westerlund, tidigare känd med En handbok choklad med över 20 000 ex sålda, beskriver på sitt vanliga lättsamma och faktamättade sätt både allmänna och udda kunskaper kring denna läckerhet. Till detta har Eliq Maranik samlat ett trettiotal recept med förföriska bilder som ger denna bok ett ovanligt stort inslag av eget skapande och kommer att inspirera såväl den oerfarna som den mer rutinerade hemmabagaren. Att det blivit så beror på att bokläsarna avslöjat sig som riktiga gottegrisar och bett oss komma med en bok som både ger nyttig läsning och mumsiga stunder i köket!