Kombinera mat och vin : 15 kapitel om vin med matchande recept
Författare | |
---|---|
Medverkande | |
Förlag | Kakao Förlag |
Genre | Mat och dryck |
Format | Danskt band |
Språk | Svenska |
Antal sidor | 187 |
Vikt | 530 gr |
Utgiven | 2014-08-13 |
SAB | Qcaa |
ISBN | 9789185861934 |
Här delar Jens Dolk generöst med sig av sin kunskap om vin och Liselotte Forslins utsökta recept är speciellt utformade för att smakmässigt matcha bokens druvor och viner. Du får konkreta tips på vilket vin som passar till vilken mat, vilka smaker vi ska leta efter för att lyckas och vilka vi ska undvika. Lär dig att förena maten du lagar med rätt vin och vi vågar lova nya fullträffar och fantastiska smakupplevelser. Med den här boken i din hand har du alla möjligheter att lyckas. Smaklig spis! Druvor och vintyper i boken, alla med matchande recept: - Sauvignon blanc - Riesling - Chenin blanc - Chardonnay - Grüner veltiner - Mousserande - Rosé - Pinot noir - Sangiovese - Tempranillo - Cabernet sauvignon - Syrah - Zinfandel - Vin och ost - Vin och dessert