Kokkonsten : tekniker, ingredienser, redskap för det internationella, klassiska köket

Kokkonsten : tekniker, ingredienser, redskap för det internationella, klassiska köket
Författare
Medverkande
Förlag Bonnier Impact
GenreMat och dryck
FormatKartonnage
SpråkSvenska
Antal sidor526
Vikt0
Utgiven2008-06-10
SABQcaa
ISBN 9789185605538
Köp på AdlibrisKöp på BokusKöp på BookOutletSök på Bokbörsen

När Anne Willan grundade La Varenne så gjorde hon det för att utbilda de bästa av kockar. När hon skrev boken Kokkonsten så gjorde hon det för att den matintresserade allmänheten skulle kunna ta del av alla de tips och tekniker som man lär ut där. Nu tar vi det ett steg till och presenterar boken till ett pris och i ett utförande som gör den tillgänglig för alla..

Detta är den klassiska uppslagsboken om matlagning, en modern handbok som genom tydliga steg-för-steg-illustrationer visar allt du behöver veta för att både lyckas och briljera i köket.

Recept från hela världen blandas med tekniker, metoder, redskap och ingredienser, allt presenterat med över 2 500 fotografier i färg.