Vegansk näringslära på vetenskaplig grund
Författare | |
---|---|
Förlag | Ica Bokförlag |
Genre | Mat och dryck |
Format | Danskt band |
Språk | Svenska |
Antal sidor | 127 |
Vikt | 202 gr |
Utgiven | 2000-05-01 |
ISBN | 9789185506798 |
Den första utömmande näringsguiden för dig som vill veta mer om veganer och vegankost. Får en vegan i sig tillräckligt med B12, kalcium, omega-3 fett, järn, zink, selen, jod och vitamin D? Det ger denna bok svar på. Boken ger grunderna inom vegansk näringslära, där gammal kunskap sätts samman med ny forskning. Du får också veta skälen till varför allt fler ungdomar väljer att äta en kost utan animaliska ingredienser. Att vara vegan är inte så krångligt som många tror, säger Björn Pettersson.
I bokens receptdel finns veganska måltidsförslag för en vecka, där samtliga recept näringsberäknats. Vegansk näringslära ger raka svar på oroliga föräldrars frågor, och stödjer på ett sakligt sätt medvetna, men kanske motarbetade ungdomar.
I bokens receptdel finns veganska måltidsförslag för en vecka, där samtliga recept näringsberäknats. Vegansk näringslära ger raka svar på oroliga föräldrars frågor, och stödjer på ett sakligt sätt medvetna, men kanske motarbetade ungdomar.