Whisky & mat
Författare | |
---|---|
Förlag | Grenadine |
Genre | Mat och dryck |
Format | Inbunden |
Språk | Svenska |
Antal sidor | 158 |
Vikt | 871 gr |
Utgiven | 2009-09-16 |
SAB | Acaa |
ISBN | 9789185329878 |
Whisky & mat
I Whisky & mat berättar Jan Groth om sina och andras whiskyfavoriter. Boken är en förtäckt kokbok, där mat- och smakupplevelser på ett delikat sätt lindas in i anekdoter och reseskildringar. Läcker mat, lika läckert fotad av matfotografen Arne Adler fyller boken. Du får veta vilka mat- och whiskyfavoriter som kändisar och kändiskockar helst tillreder och kombinerar.
I fantastiska miljöer kring land och hav i Skottland möter du människor som soulartisten Eric Gadd, TV4-kocken Andreas Nylén och rockstjärnan Anders Fridén från bandet In Flames. Så skål och välkommen till bords!