En handbok sill & snaps
Författare | |
---|---|
Medverkande | |
Förlag | Grenadine |
Genre | Mat och dryck |
Format | Inbunden |
Språk | Svenska |
Antal sidor | 68 |
Vikt | 375 gr |
Utgiven | 2008-04-10 |
SAB | Qcaal |
ISBN | 9789185329687 |
Grenadines handboksserie fortsätter här med en kombination av både mat och dryck. Nationalrätten med kombination av sill och snaps får här intressant och roande sällskap av snapsvisor och historik. Till det kommer en god portion kryddtips både för maten och drycken.
En handbok Sill & Snaps tar på ett lättsamt sätt upp hela årets traditioner, från påsk till midsommar och jul. Boken ger både inbiten sillälskare och nybliven sångfågel kunskaper och många leenden. Skål och välkommen!Det svenskaste av mat och dryck är föremål för En handbok Sill & Snaps. Denna handbok från Grenadine är den första som ger kombinationer av mat och dryck. Sill och strömming enligt nya och gamla recept, rykande färsk svensk potatis, knäckebröd, västerbottenost och den lilla nubben väl kyld i glaset. Sveriges nationalrätt står serverad!
Boken ger en lättsam kombination av historik kring såväl snaps som sill. Utförligt och med humor får läsaren
lära sig mer om hur snapsen bäst kryddas och historien
om varför. Detsamma gäller även snapsvisorna och sillrecepten.
En handbok Sill & Snaps tar upp svenska traditioner när de är som bäst och förenar maten med drycken. En handbok Sill & Snaps ger allt vad som behövs till de högtider där vi förenas med våra bästa vänner på smörgåsbordet, med vänner och sång!
Författare till En handbok Sill & Snaps är Elisabeth Norman. Med en lång erfarenhet som formgivare och marknadsförare inom mat- och dryck har hon många goda rätter och vänner på området. Lisa Norman har tidigare även gett ut en storsäljande bok om tårtor och medverkat i ett antal tv-produktioner om mat och matlagning samt driver provningsverksamhet kring mat och dryck sedan ett par år.