Äldre utan att åldras
Författare | |
---|---|
Medverkande | |
Förlag | Brombergs |
Genre | Hälsa, skönhet och sex |
Format | Inbunden |
Språk | Svenska |
Antal sidor | 192 |
Vikt | 346 gr |
Utgiven | 2006-04-21 |
SAB | Vs |
ISBN | 9789185251575 |
Vi blir ett år äldre varje gång vi fyller år. Oundvikligen. Men vi kan hålla vår kropp frisk och välmående åren till trots. Stephan Rössner, en auktoritet på området hälsoinriktat beteende, skriver här hur vi ska må bra och behålla en god hälsa långt upp i åren.
Författaren vänder sig främst till medelålders kvinnor (50+) med en viss övervikt, kanske 510 kilo. Många kvinnor i den åldern känner sig ofta lite trötta. De kanske lider av högt blodtryck och förhöjt kolesterolvärde och då är det viktigt att lära sig hantera detta med hjälp av kost och motion. Stephan Rössner delar frikostigt med sig av härliga recept på garanterat nyttig och god mat. Boken är indelad i ett antal kapitel, bland annat: Vad händer med kroppen när vi blir äldre? Vad ska man väga? och Njut av livets goda!
Stephan Rössner är professor vid överviktsenheten på Karolinska Univer-sitetssjukhuset, Huddinge. Han har skrivit ett flertal böcker om kost och hälsa, bland andra Hälsa till alla, Rössners kokbok, Rössners ABC-bok om hälsa och senast den inspirerande kokboken Smart mat.
Författaren vänder sig främst till medelålders kvinnor (50+) med en viss övervikt, kanske 510 kilo. Många kvinnor i den åldern känner sig ofta lite trötta. De kanske lider av högt blodtryck och förhöjt kolesterolvärde och då är det viktigt att lära sig hantera detta med hjälp av kost och motion. Stephan Rössner delar frikostigt med sig av härliga recept på garanterat nyttig och god mat. Boken är indelad i ett antal kapitel, bland annat: Vad händer med kroppen när vi blir äldre? Vad ska man väga? och Njut av livets goda!
Stephan Rössner är professor vid överviktsenheten på Karolinska Univer-sitetssjukhuset, Huddinge. Han har skrivit ett flertal böcker om kost och hälsa, bland andra Hälsa till alla, Rössners kokbok, Rössners ABC-bok om hälsa och senast den inspirerande kokboken Smart mat.