Fermentering : syra egen kraut, kimchi och kombucha
Författare | |
---|---|
Medverkande | |
Förlag | Lind & Co |
Genre | Mat och dryck |
Format | Inbunden |
Språk | Svenska |
Antal sidor | 160 |
Vikt | 546 gr |
Utgiven | 2023-03-20 |
SAB | Qcada |
ISBN | 9789180185967 |
Mjölksyrade grönsaker är en trend inom matlagning som verkar vara här för att stanna. Och att fermentera själv är ingen konst, framförallt inte när du har denna bok till hjälp. I Fermentering hittar du 35 recept på fermenterade grönsaker och frukter. Du guidas genom alla steg så att du kan göra klassisk surkål, stark kimchi, läskande kombucha och mycket mer. Låt dig inspireras av denna urgamla konserveringsmetod, fyll hyllorna i skafferiet och låt tiden verka. Resultatet blir en näringsrik och stärkande smaksensation.
SHANE PETERSON är självförsörjningsentusiast, naturälskare och brinner för fermentering.
SØREN EJLERSEN är en av grundarna till årstiderna.com.
DITTE INGELMANN är kokboksförfattare, matfotograf och receptutvecklare. Hon har en examen i näringslära och driver instagramkontot @ditsen med över 170 000 följare.