Kosterlamm : en matlogg
Författare | |
---|---|
Medverkande | |
Förlag | Recito Förlag |
Genre | Mat och dryck |
Format | Spiralbunden |
Språk | Svenska |
Antal sidor | 162 |
Vikt | 405 gr |
Utgiven | 2017-04-18 |
SAB | Qcaa |
ISBN | 9789177650744 |
Genom att handla när-uppfödda lamm kan du själv besöka gårdar för att se att djuren har det bra. Du vet att djuren bidragit till att förhindra att det landskap du älskar växer igen.
Du stöder också arbetsmöjligheter på landsbygden.
Boken du håller i din hand innehåller reportage om Kosterhavets nationalpark, och om djurhållare på både Syd- och Nordkoster.
Mest av allt är det en kokbok med förrätter från havet och huvudrätter i form av 30 lammrecept «from nose to tail». Med den här boken kan du tillaga alla styckdetaljerna av lammet på ett enkelt sätt med varierade smaker.
Lennart Adolfsson, kosterfotograf, har medverkat med vackra natur-, får- och lammbilder från Kosteröarna och Kosterhavets nationalpark.
Här finns något för både ögon och gom. En bit Koster att ta med sig hem!