Tutti Frutti : en bok om frukt och frestelser
Författare | |
---|---|
Medverkande | |
Förlag | Schibsted Förlagen |
Genre | Mat och dryck |
Format | Inbunden |
Språk | Svenska |
Antal sidor | 188 |
Vikt | 760 gr |
Utgiven | 2007-02-12 |
SAB | Qcaam |
ISBN | 9789177387510 |
Frukt och bär är saftiga, sinnliga, smakrika. Och nyttiga. Numera kan vi dessutom botanisera bland mängder av exotiska och fantasieggande frukter i livsmedelsbutikerna. En del är till och med så nya för oss att vi inte vågar prova. Hur smakar de, hur vet man att de är mogna och framför allt vad ska man göra med dem?
Tutti Frutti är en urläcker, färgsprakande bok som ger både fakta, recept och inspiration om kända och okända frukter och bär. Recepten är supergoda och enkla, fotografierna är en njutning för ögat och faktatexterna ger nyttig information och kul kuriosa. Förutom alla ovanligare frukter som tamarillo, pitahaya, granatäpple, cherimoya, rambutan och sharon finns också gamla kända favoriter som t.ex. apelsin, hallon, björnbär, blåbär, banan och jordgubb. En skattgömma för den som vill hitta nya, läckra dessertvarianter!
Tutti Frutti är en urläcker, färgsprakande bok som ger både fakta, recept och inspiration om kända och okända frukter och bär. Recepten är supergoda och enkla, fotografierna är en njutning för ögat och faktatexterna ger nyttig information och kul kuriosa. Förutom alla ovanligare frukter som tamarillo, pitahaya, granatäpple, cherimoya, rambutan och sharon finns också gamla kända favoriter som t.ex. apelsin, hallon, björnbär, blåbär, banan och jordgubb. En skattgömma för den som vill hitta nya, läckra dessertvarianter!