BBQ : nya spännande smaker och 120 grillrecept
Författare | |
---|---|
Medverkande | |
Förlag | Tukan Förlag |
Genre | Mat och dryck |
Format | Inbunden |
Språk | Svenska |
Antal sidor | 192 |
Vikt | 662 gr |
Utgiven | 2015-03-23 |
SAB | Qcaat |
ISBN | 9789176172087 |
De bästa marinaderna och smaksättningarna
för grillat!
Äntligen en grillbok som går rakt på sak och tar upp det allra väsentligaste när det gäller att grilla - nämligen smaken.
Smakmöjligheterna är näst intill oändliga och det finns många olika metoder att använda sig av. Marinad, rubb, glaze, saltlag och injektioner är bara några olika tekniker för smaksättning.
Ray Lampe även kallad "Dr. BBQ" har varit professionell grillmästare i 20 år och skrivit en mängd kokböcker. Här delar han inte bara med sig av sina mest oslagbara marinader utan ger också en gedigen genomgång av de bästa metoderna. Här finns smaksättningar för olika typer av kött, fisk och grönsaker. Ray Lampe bjuder också på recept på tillbehör som passar till de olika rätterna. Allt som allt rymmer boken 120 recept. Och om man inte vill tända grillen går det precis lika bra att tillaga rätterna på spisen eller i ugnen.
Äntligen en grillbok som går rakt på sak och tar upp det allra väsentligaste när det gäller att grilla - nämligen smaken.
Smakmöjligheterna är näst intill oändliga och det finns många olika metoder att använda sig av. Marinad, rubb, glaze, saltlag och injektioner är bara några olika tekniker för smaksättning.
Ray Lampe även kallad "Dr. BBQ" har varit professionell grillmästare i 20 år och skrivit en mängd kokböcker. Här delar han inte bara med sig av sina mest oslagbara marinader utan ger också en gedigen genomgång av de bästa metoderna. Här finns smaksättningar för olika typer av kött, fisk och grönsaker. Ray Lampe bjuder också på recept på tillbehör som passar till de olika rätterna. Allt som allt rymmer boken 120 recept. Och om man inte vill tända grillen går det precis lika bra att tillaga rätterna på spisen eller i ugnen.