Lakritsboken från Ramlösa
Författare | |
---|---|
Medverkande | |
Förlag | Hoi Förlag |
Genre | Mat och dryck |
Format | Ebok (EPUB) |
Språk | Svenska |
Antal sidor | 134 |
Vikt | 0 |
Utgiven | 2014-09-22 |
SAB | Qca |
ISBN | 9789175578842 |
Detta är en ePub3 och går endast att läsa i program som har stöd för det här formatet, exempelvis iBooks och Google Chromes Readium.
Vi lever mitt i en glödhet lakritstrend. Många besöker lakritsens förlovade land Italien, det finns snus med lakritssmak och stjärnkockarna använder lakrits för att ge maten det lilla extra.
Lakrits är den nya chokladen. Den nya maltwhiskyn. Det arrangeras provningar av vin och lakrits i kombination. Den analyseras vördnadsfullt och människor visar ett allt mer djupgående intresse för denna goda och högst användbara rot.
Martin Jörgensen besökte 2011 en chokladmässa och det var då han bestämde sig. Han skulle börja göra egen lakrits av högsta kvalitet och den skulle lanseras på en lakritsfestival tio veckor senare. Få trodde det var genomförbart, men efter tio veckor fanns den där. Lakritsen från Ramlösa.