Frukost : morgon, middag, kväll
Författare | |
---|---|
Medverkande | |
Förlag | Ordalaget Bokförlag |
Genre | Mat och dryck |
Format | Inbunden |
Språk | Svenska |
Antal sidor | 159 |
Vikt | 790 gr |
Utgiven | 2016-03-03 |
ISBN | 9789174691467 |
"En kokbok för alla frukost- och brunchentusiaster som verkligen inspirerar... Helt enkelt en mångsidig bok där man kan plocka och sätta ihop en egen favoritmeny till morgon, middag eller kväll."
Bibliotekstjänst, Moa Långbergs
Frukost hela dagen!
Nu kommer Frukost där vi går "all in". En bok för livsnjutare. Här hittar du aptitretande rätter som fungerar när som helst på dygnet!
Här finns frukostfavoriter som omelett, müsli, pannkakor, toast - ofta med en inspirerande twist. Men här finns så mycket mer! Spännande och smakrika recept från olika delar av världen som ger dig nya möjligheter att starta dagen på.
Prova Hembakta muffins med ägg Benedict eller Pumpabröd med pekannötter och chokladkross. Här finns rejäla engelska frukostar och mer exotiska, som Vietnamesisk frukostomelett på baguette, Marockanska ägg och Indiska glutenfria crêpes.
Och såklart dryck! Chai latte, Milkshake eller varför inte en Bloody Caesar. Med den här boken kan du lyfta din frukost till en helt ny nivå! Och njuta länge.
Boken innehåller över 60 recept och ett eget kapitel om ägg - hur du knäcker, kokar, förvarar. Frukost följer trenden med mer rustik och stadigare mat som vi bland annat kan se i Edward Bloms Kokkonst för livsnjutare och boken Smör.
Fern Green är bl.a. matstylist och hotellägare. Som kock på restauranger runtom i Europa har hon inspirerats av olika länders smakkombinationer.
Bibliotekstjänst, Moa Långbergs
Frukost hela dagen!
Nu kommer Frukost där vi går "all in". En bok för livsnjutare. Här hittar du aptitretande rätter som fungerar när som helst på dygnet!
Här finns frukostfavoriter som omelett, müsli, pannkakor, toast - ofta med en inspirerande twist. Men här finns så mycket mer! Spännande och smakrika recept från olika delar av världen som ger dig nya möjligheter att starta dagen på.
Prova Hembakta muffins med ägg Benedict eller Pumpabröd med pekannötter och chokladkross. Här finns rejäla engelska frukostar och mer exotiska, som Vietnamesisk frukostomelett på baguette, Marockanska ägg och Indiska glutenfria crêpes.
Och såklart dryck! Chai latte, Milkshake eller varför inte en Bloody Caesar. Med den här boken kan du lyfta din frukost till en helt ny nivå! Och njuta länge.
Boken innehåller över 60 recept och ett eget kapitel om ägg - hur du knäcker, kokar, förvarar. Frukost följer trenden med mer rustik och stadigare mat som vi bland annat kan se i Edward Bloms Kokkonst för livsnjutare och boken Smör.
Fern Green är bl.a. matstylist och hotellägare. Som kock på restauranger runtom i Europa har hon inspirerats av olika länders smakkombinationer.