Matlådan : för ett smartare liv
Författare | |
---|---|
Medverkande | |
Förlag | Ordalaget Bokförlag |
Genre | Mat och dryck |
Format | Inbunden |
Språk | Svenska |
Antal sidor | 119 |
Vikt | 530 gr |
Utgiven | 2015-08-12 |
SAB | Qca |
ISBN | 9789174691306 |
"Rekommenderas!" Pralin
"En väldigt fin bok!" P4 Stockholm, Pär Fontander
"Inspirerande recept... enkla att följa och lätta att variera." Bibliotekstjänst
Matlådan - en måltid att se fram emot!
Matlådan har en lång tradition och ligger helt rätt i tiden. Med hjälp av den här kokboken kan du göra din matlåda god, nyttig, ekologisk, vegetarisk, billig eller lyxig om du känner för det. Fördelarna med hemlagad matlåda är många.
Fler vill äta mer grönt, och man vill äta god mat som är bra för kropp och miljö, gärna till en rimlig kostnad.
Kokboken har recept med stor spridning och med suveränt aptitretande bilder som inspirerar till variation. Bokens avsnitt är: Grönt, Klassiker, Långkok, Lyx, Kallt , Sött.
Boken innehåller även smarta tips på hur matlådelunchen kan bli roligare och hur man kan ta till vara råvaror, både ur ett privatekonomisk och miljöekonomiskt perspektiv.
ANNIKA MOGENSEN är matskribent och har skrivit flera matböcker, bl.a. Gröt, Glöggboken och Kräftboken. ANN-SOFI ROSENKVIST är fotograf med flera utställningar och böcker i bagaget.
"Äntligen en kokbok med vettiga recept för lunchlådan."
Salt & Peppar
"En väldigt fin bok!" P4 Stockholm, Pär Fontander
"Inspirerande recept... enkla att följa och lätta att variera." Bibliotekstjänst
Matlådan - en måltid att se fram emot!
Matlådan har en lång tradition och ligger helt rätt i tiden. Med hjälp av den här kokboken kan du göra din matlåda god, nyttig, ekologisk, vegetarisk, billig eller lyxig om du känner för det. Fördelarna med hemlagad matlåda är många.
Fler vill äta mer grönt, och man vill äta god mat som är bra för kropp och miljö, gärna till en rimlig kostnad.
Kokboken har recept med stor spridning och med suveränt aptitretande bilder som inspirerar till variation. Bokens avsnitt är: Grönt, Klassiker, Långkok, Lyx, Kallt , Sött.
Boken innehåller även smarta tips på hur matlådelunchen kan bli roligare och hur man kan ta till vara råvaror, både ur ett privatekonomisk och miljöekonomiskt perspektiv.
ANNIKA MOGENSEN är matskribent och har skrivit flera matböcker, bl.a. Gröt, Glöggboken och Kräftboken. ANN-SOFI ROSENKVIST är fotograf med flera utställningar och böcker i bagaget.
"Äntligen en kokbok med vettiga recept för lunchlådan."
Salt & Peppar