Läcker vardagsmat utan gluten och mjölk : pajer, pasta, sallader, röror, sm
Författare | |
---|---|
Medverkande | |
Förlag | Ordalaget Bokförlag |
Genre | Mat och dryck |
Format | Inbunden |
Språk | Svenska |
Antal sidor | 143 |
Vikt | 730 gr |
Utgiven | 2015-03-17 |
SAB | Qcaa |
ISBN | 9789174691177 |
"Optimal kokbok för den som måste eller vill laga näringsrik och varierad mat utan gluten och/eller mjölk" Bibliotekstjänst, Linda Ljungskog
"En riktigt fin kokbok" Pralin
Enkel och läcker vardagsmat, naturligt gluten- och mjölkfri!
Fler och fler i Sverige blir känsliga mot gluten. Nu kommer kokboken med naturligt glutenfria ingredienser med recept som är goda, inspirerande, nyttiga och enkla att laga. Alla med mjölkfria alternativ.
Några kapitel ur boken: BAS- OCH SMÅRECEPT: Pesto, chilimajonäs, kikärtsröra, bönröra, cashewkräm, vitlöksdipp, valnötspaté... SOPPOR & GRYTOR: Laxsoppa, Lammgryta, Krämig brödgryta, Keralasoppa, Linsgryta med frökex... PASTA: Spenatlasagne, Lasagne al forno, Frutti di mare, Sötpotatis- och rödbetsnudlar, Gnocchi alla carbonara... PAJER & PIROGER: Smulpaj från medelhavet, Montenegrinska köttpiroger, Sheperdspaj, Nötpaj... HAMBURGARE, BIFFAR & MOUSSAKA: Kyckling- och rårisbiffar, Fyllda paprikor, Grekisk mousakka, Cevape PIZZA & ANNAT GOTT: Tunnbrödsrullar, Pitabröd med falafel, Smörgåsbakelse, Quinoamuffins, Pizza Milano... Sallader Nudelsallad med grape, Söt bovetesallad, Taboullleh, Sötpotatissallad...
Innehåller även fakta om råvaror och redskap samt vad det innebär att äta utan gluten. MEKTO GANIC har en 20-årig bakgrud inom recept- och produktutveckling. Hon har föreläst inom celiakivärlden i över sju år. KALLE SANNER är fotograf med flera utställningar i bagaget. Av samma författare: BRÖD OCH KAKOR - BAKA UTAN GLUTEN
"En riktigt fin kokbok" Pralin
Enkel och läcker vardagsmat, naturligt gluten- och mjölkfri!
Fler och fler i Sverige blir känsliga mot gluten. Nu kommer kokboken med naturligt glutenfria ingredienser med recept som är goda, inspirerande, nyttiga och enkla att laga. Alla med mjölkfria alternativ.
Några kapitel ur boken: BAS- OCH SMÅRECEPT: Pesto, chilimajonäs, kikärtsröra, bönröra, cashewkräm, vitlöksdipp, valnötspaté... SOPPOR & GRYTOR: Laxsoppa, Lammgryta, Krämig brödgryta, Keralasoppa, Linsgryta med frökex... PASTA: Spenatlasagne, Lasagne al forno, Frutti di mare, Sötpotatis- och rödbetsnudlar, Gnocchi alla carbonara... PAJER & PIROGER: Smulpaj från medelhavet, Montenegrinska köttpiroger, Sheperdspaj, Nötpaj... HAMBURGARE, BIFFAR & MOUSSAKA: Kyckling- och rårisbiffar, Fyllda paprikor, Grekisk mousakka, Cevape PIZZA & ANNAT GOTT: Tunnbrödsrullar, Pitabröd med falafel, Smörgåsbakelse, Quinoamuffins, Pizza Milano... Sallader Nudelsallad med grape, Söt bovetesallad, Taboullleh, Sötpotatissallad...
Innehåller även fakta om råvaror och redskap samt vad det innebär att äta utan gluten. MEKTO GANIC har en 20-årig bakgrud inom recept- och produktutveckling. Hon har föreläst inom celiakivärlden i över sju år. KALLE SANNER är fotograf med flera utställningar i bagaget. Av samma författare: BRÖD OCH KAKOR - BAKA UTAN GLUTEN