Grilla : maten, glöden och såserna
Författare | |
---|---|
Medverkande | |
Förlag | Tukan Förlag |
Genre | Mat och dryck |
Format | Inbunden |
Språk | Svenska |
Antal sidor | 272 |
Vikt | 1233 gr |
Utgiven | 2014-04-07 |
SAB | Qcaat |
ISBN | 9789174019377 |
Lär dig bemästra glöden och elden och bli en riktig grillexpert.
I den här boken får du handfasta råd och tips på hur du går tillväga. Men framför allt, här får du en samling recept på fisk, fågel, kött, glazer, marinader och röror som kommer att bli klassiker i ditt hem.
Författarna Chris Schlesinger och John Willoughby har kallats grillningens överstepräster. För recepten i den här boken har de hämtat inspiration från hela världen vilket gör detta till en fantastiskt smakrik receptsamling.
Format: 195x246 mm
I den här boken får du handfasta råd och tips på hur du går tillväga. Men framför allt, här får du en samling recept på fisk, fågel, kött, glazer, marinader och röror som kommer att bli klassiker i ditt hem.
Författarna Chris Schlesinger och John Willoughby har kallats grillningens överstepräster. För recepten i den här boken har de hämtat inspiration från hela världen vilket gör detta till en fantastiskt smakrik receptsamling.
Format: 195x246 mm