Jag kan laga mat
Författare | |
---|---|
Medverkande | |
Förlag | Tukan Förlag |
Genre | Facklitteratur barn och ungdom |
Format | Inbunden |
Språk | Svenska |
Antal sidor | 128 |
Vikt | 748 gr |
Utgiven | 2011-10-04 |
SAB | uQcaa |
ISBN | 9789174013351 |
Matglädje för barn!
Jag kan laga mat!... och det kan du också eftersom Annabel Karmel visar hur man gör. Det här är en kokbok där du steg för steg blir hemmastadd i köket och lär dig att laga god och nyttig mat.
Lär dig knepen
Ta reda på hur man bär sig åt för att hacka, vispa, sikta, knåda och baka.
Välj recept
Använd teknikerna i boken för att förvandla ingredienserna till perfekta rätter som passar till hela familjen.
Hugg in! När maten är klar får du njuta av egen, hemlagad mat!
Denna bok innehåller bra och tydliga bilder som steg för steg visar hur man ska gå till väga.
Boken innehåller: Inledning - praktisk information och fakta om t.ex. nyttig mat och namnen på olika slags grönsaker.
Kapitel ett - lättlagade recept, t.ex. koka ägg, varma smörgåsar, wraps, etc.
Kapitel två - smårätter som kycklingsallad och bakpotatis.
Kapitel tre - 17 huvudrätter.
Kapitel fyra - 14 efterrätter och bakverk
Kapitel fem - tekniker och tips, t.ex. dela ägg, vispa äggvitor, lösa upp buljong, pressa vitlök, göra marinad m.m.
Format: 224 x 285 x 14 mm
Jag kan laga mat!... och det kan du också eftersom Annabel Karmel visar hur man gör. Det här är en kokbok där du steg för steg blir hemmastadd i köket och lär dig att laga god och nyttig mat.
Lär dig knepen
Ta reda på hur man bär sig åt för att hacka, vispa, sikta, knåda och baka.
Välj recept
Använd teknikerna i boken för att förvandla ingredienserna till perfekta rätter som passar till hela familjen.
Hugg in! När maten är klar får du njuta av egen, hemlagad mat!
Denna bok innehåller bra och tydliga bilder som steg för steg visar hur man ska gå till väga.
Boken innehåller: Inledning - praktisk information och fakta om t.ex. nyttig mat och namnen på olika slags grönsaker.
Kapitel ett - lättlagade recept, t.ex. koka ägg, varma smörgåsar, wraps, etc.
Kapitel två - smårätter som kycklingsallad och bakpotatis.
Kapitel tre - 17 huvudrätter.
Kapitel fyra - 14 efterrätter och bakverk
Kapitel fem - tekniker och tips, t.ex. dela ägg, vispa äggvitor, lösa upp buljong, pressa vitlök, göra marinad m.m.
Format: 224 x 285 x 14 mm