Ditt nya skafferi : smaker från Matkaravanen
Författare | |
---|---|
Medverkande | |
Förlag | Damm förlag |
Genre | Mat och dryck |
Format | Kartonnage |
Språk | Svenska |
Antal sidor | 143 |
Vikt | 696 gr |
Utgiven | 2007-09-06 |
SAB | Qcaa |
ISBN | 9789173511094 |
DITT NYA SKAFFERI - Smaker från Matkaravanen
av Lisa Förare Winbladh
Skafferiet växer när världen krymper. En flaska asiatisk fisksås står inklämd mellan en påse rödgnistrande zereshk och burken med mörkt skimrande dadelsirap. I DITT NYA SKAFFERI presenterar Lisa Förare Winbladh sina favoritingredienser från Asien och Mellanöstern som kommer att revolutionera din matlagning. Finslipa dina kökskonster genom att lära dig balansera grundsmakerna, spetsa med umami och improvisera med hjälp av Lisas smakkamrater. Vad sägs om thaiköttbullar med kokos eller mjölkchokladpannacotta med doft av apelsinblomsvatten? Ta språnget ut i nya smakuniversum!
Lisa Förare Winbladh har grundat MATKARAVANEN i Malmö och Stockholm, hon är frilansskribent för bl.a. SVENSKA DAGBLADET och GOURMET och driver den välbesökta bloggen MATÄLSKAREN. Hon är en uppskattad föreläsare och förekommer ofta i radio och på TV.
av Lisa Förare Winbladh
Skafferiet växer när världen krymper. En flaska asiatisk fisksås står inklämd mellan en påse rödgnistrande zereshk och burken med mörkt skimrande dadelsirap. I DITT NYA SKAFFERI presenterar Lisa Förare Winbladh sina favoritingredienser från Asien och Mellanöstern som kommer att revolutionera din matlagning. Finslipa dina kökskonster genom att lära dig balansera grundsmakerna, spetsa med umami och improvisera med hjälp av Lisas smakkamrater. Vad sägs om thaiköttbullar med kokos eller mjölkchokladpannacotta med doft av apelsinblomsvatten? Ta språnget ut i nya smakuniversum!
Lisa Förare Winbladh har grundat MATKARAVANEN i Malmö och Stockholm, hon är frilansskribent för bl.a. SVENSKA DAGBLADET och GOURMET och driver den välbesökta bloggen MATÄLSKAREN. Hon är en uppskattad föreläsare och förekommer ofta i radio och på TV.