Kokbok för digitalisering, recept från offentlig sektor
Författare | |
---|---|
Medverkande | |
Förlag | Adda AB |
Genre | Samhälle, politik och debatt |
Format | Spiralbunden |
Språk | Svenska |
Antal sidor | 150 |
Vikt | 0 |
Utgiven | 2024-12-02 |
ISBN | 9789173453295 |
I den här "kokboken" får du ta del av tolv recept och insikter för en lyckad digitalisering, signerade doktorander och forskare från Forskarskolan Digital Förvaltning vid Göteborgs Universitet. I kokboken delar doktoranderna Antonio Molin, Carl Heath, Christina Nilsson, Jessica Nordlander, Kristian Norling, Leman Isik, Mäjt Wik, Malin Tinjan, Per Persson, Petra Sintorn, och Robert Åhlén från Forskarskolan Digital Förvaltning vid Göteborgs Universitet, med sig av sina insikter för en lyckad digitalisering. Med förord av redaktörerna och epilog av professor Johan Magnusson. Genom humoristiska och praktiska kåserier bjuder författarna på sina erfarenheter från framgångsrika projekt och lärdomar från projekt som gått snett. Tillsammans blir bidragen en inspirerande guide som använder matlagningsmetaforer för att förklara och underlätta digital transformation inom offentlig sektor. Till varje avsnitt har avsnittsförfattaren även delat med sig av ett riktigt recept på allt från hawaiipizza till marängswiss. Boken riktar sig till chefer, medarbetare och politiker inom offentlig sektor, men är även relevant för alla som vill förstå och driva digital förändring.