Friendly bread : baka glutenfritt från baguette till brownie

Friendly bread : baka glutenfritt från baguette till brownie
Författare
Medverkande
Förlag Max Ström
GenreMat och dryck
FormatInbunden
SpråkSvenska
Antal sidor143
Vikt768 gr
Utgiven2013-01-20
SABQcabb
ISBN 9789171262585
Köp på AdlibrisKöp på BokusKöp på BookOutletSök på Bokbörsen

»Vårt glutenfria bröd giv oss idag... och inled oss gärna i frestelse!«DN.»Fantastiska recept«ELLE Mat & Vin Att kunna baka glutenfritt bröd som är gott och saftigt är inte svårt – bara man får lite hjälp på traven. Karin Moberg och Oscar Målevik delar här med sig av sina bästa recept och ger många smarta tips. I sin bok bjuder de på 49 bakverk. Vad sägs om tomatbröd, solros- och havrebröd eller delikatessknäcke? Kanske smulpaj eller kanelbullar? Till festen finns kladdkaka, mandelkaka eller chokladmoussetårta med hallonpannacotta.

Denna bok är till glädje inte enbart för alla dem som är glutenintoleranta – eller som har familj eller vänner som inte tål gluten – utan också för dem som följer en LCHF-diet och ändå vill äta bröd, men utan vete.

Hembakt utan vete eller gluten har nu blivit enkelt, och resultatet blir fantastiskt. Ingen ska behöva vara utan gott bröd!