Från smörgåsnisse till hotelldirektör
Författare | |
---|---|
Förlag | Sellin & Partner |
Genre | Geografi och resor |
Format | Inbunden |
Språk | Svenska |
Antal sidor | 219 |
Vikt | 0 |
Utgiven | 2003-10-01 |
ISBN | 9789170552939 |
ENDAST FÅ EX KVAR, KONTAKTA FÖRLAGET FÖR BESTÄLLNING!
Från smörgåsnisse till hotelldirektör handlar om en av de mest framträdande profilerna i den svenska hotell- och restaurangbranschen Ejnar Söder, en nytänkare och framgångsrik entreprenör.
Här får vi möta honom som 16-årig kockelev på Hasselbacken i Stockholm, som motellkonsulent på Svenska Esso och på en rad olika chefsjobb inom SAS samt som synnerligen driftig hotellägare i flera svenska städer: Lund, Norrköping, Kumla, Hedemora, Avesta, Stockholm, Älvsjö och Sollentuna. Ett stort antal personer inom hotell- och restaurangnäringen passerar revy.
Ejnar Söder berättar med sakkunskap, humor och välgörande självdistans om sina hittills 55 år i branschen där han arbetar vidare med full fart. Boken innehåller rikligt med foton.