De sju dödssynderna : kokbok för livsnjutare
Författare | |
---|---|
Förlag | Bra Böcker |
Genre | Mat och dryck |
Format | Inbunden |
Språk | Svenska |
Antal sidor | 160 |
Vikt | 976 gr |
Utgiven | 2004-09-29 |
SAB | Qcaa |
ISBN | 9789170021657 |
Birgitta Stenberg berättar med stor inlevelse om livets mer eller mindre förbjudna njutningar och sju stjärnkockar har komponerat oemotståndliga menyer till var och en av de sju dödssynderna: Högmod, Girighet, Kättja, Avund, Frosseri, Vrede och Lättja.
Kockar: Per Gustafson, Martin Karyd, Nikolaj Kirk, Mette Sia Martinusen, Herman Rasmuson, Paul Svensson och Alexandra Zazzi.
Dödssyndare: Helene Billgren, Ernst Billgren, Ulrika Eriksson, Leif Eriksson, Gry Forssell, Camilla Henemark, Patrick King, Philip Zandén och Rikard Wolff.
Skribenter: Birgitta Stenberg, Per Kastensson (cigarrer), Lajla Johansson (drinkar) och Nils Stormby (choklad).
Kockar: Per Gustafson, Martin Karyd, Nikolaj Kirk, Mette Sia Martinusen, Herman Rasmuson, Paul Svensson och Alexandra Zazzi.
Dödssyndare: Helene Billgren, Ernst Billgren, Ulrika Eriksson, Leif Eriksson, Gry Forssell, Camilla Henemark, Patrick King, Philip Zandén och Rikard Wolff.
Skribenter: Birgitta Stenberg, Per Kastensson (cigarrer), Lajla Johansson (drinkar) och Nils Stormby (choklad).