Matlabbet : goda experiment för hungriga barn
Författare | |
---|---|
Medverkande | |
Förlag | TITEL Books |
Genre | Facklitteratur barn och ungdom |
Format | Inbunden |
Språk | Svenska |
Antal sidor | 103 |
Vikt | 0 |
Utgiven | 2017-04-13 |
SAB | uQca |
ISBN | 9789163929762 |
Matglädje börjar i köket!
Vem har sagt att köket bara är för vuxna? Välkomna in i ett spännande matlabb där både stora och små kan vara med och upptäcka. Med enkla och effektfulla experiment använder vi våra sinnen för att utforska smakernas fantastiska värld. Hur gör man en kryddad ballong? Vad är ett guttaperka-ägg? Hur smakar en lila morot? Genom att lukta, lyssna, smaka, titta och känna får vi reda på svaren.
Martina Jönsson är utbildad kostekonom och folkhälsovetare. En aktiv föreläsare och inspiratör inom mat och hälsa. Matlabbet är ett av Martinas många olika projekt tillsammans med Hushållningssällskapet Halland. Syftet är att väcka barns intresse för mat och att lägga grunden till goda matvanor i framtiden.
Vem har sagt att köket bara är för vuxna? Välkomna in i ett spännande matlabb där både stora och små kan vara med och upptäcka. Med enkla och effektfulla experiment använder vi våra sinnen för att utforska smakernas fantastiska värld. Hur gör man en kryddad ballong? Vad är ett guttaperka-ägg? Hur smakar en lila morot? Genom att lukta, lyssna, smaka, titta och känna får vi reda på svaren.
Martina Jönsson är utbildad kostekonom och folkhälsovetare. En aktiv föreläsare och inspiratör inom mat och hälsa. Matlabbet är ett av Martinas många olika projekt tillsammans med Hushållningssällskapet Halland. Syftet är att väcka barns intresse för mat och att lägga grunden till goda matvanor i framtiden.